Kireçhane İlkokulu

Vizyon: Öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak benimseyen, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkmak için sürekli değişen, gelişen, teknolojiyi benimseyen, işbirliği ve dayanışma içinde çalışan , çağın gerektiği şartlara ayak uydururken mili kültürünü benimseyen, benimseten, koruyan nesiller yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanın bölünmez bütünlüğünü benimseyen ve benimseten, koruyan, vatanına, milletine, ailesine bağlı, topluma iyi insan, iyi vatandaş ve iyi meslek sahibi bireyler yetiştirmek ve öğrencilerimizin, kültürel gelişimini sağlayacak ilgi, beceri ve yetenekleri ölçüsünde bir üst öğrenime hazırlayacak paydaşlarını mutlu edecek ve beklentilerini karşılayacak düzeyde eğitim veren lider bir kurum olmak için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: